Co jsou jednorázové cigarety?

Co jsou to jednorázové cigarety? Jedná se o elektronické cigarety, které obsahují baterii o určité kapacitě a nádobu naplněnou liquidem s nikotinovou solí (jsou i varianty bez nikotinu). Kapacita baterie a obsah liquidu určují, jak dlouho elektronické cigarety vydrží. Výdrž elektronické cigarety je udávána v počtu potáhnutí, nejčastěji to je v rozmezí 200 až 700 potáhnutí. 

co-jsou-to-jednorazove-elektronicke-cigarety

Jednorázové elektronické cigarety 

Jednorázové elektronické cigarety jsou na trhu již řadu let, poslední dobou se však stávají velmi oblíbenou alternativou klasických cigaret. Proto se na trhu objevuje čím dál více výrobců a značek. Oblíbenost elektronických cigaret je samozřejmě i důvodem, proč se na trhu objevují i různé kopie originálů. 

Jak jednorázové elektronické cigarety fungují?

Oblíbenost jednorázových elektronických cigaret spočívá hlavně v jejich jednoduchosti používání. Jednorázovou elektronickou cigaretu lze začít používat okamžitě po vyjmutí z hygienického obalu, stačí ji uchopit do ruky a potáhnout. Nic víc není potřeba. Nemusíte měnit žádné komponenty, starat se o dobíjení baterie ani dolévat e-liquid. Na rozdíl od klasických elektronických cigaret není ani potřeba při potahování mačkat tlačítko, jednorázové e-cigarety vždy přichází s automatickým spínáním, stačí pouze potáhnout a o zbytek už se postará inteligentní elektronika. Jednorázové elektronické cigarety se nijak nezamykají a snesou případně i nějaký pád a nešetrné zacházení. 

Výhody jednorázových elektronických cigaret 

Kromě jednoduchosti, pohodlnosti a faktu, že není potřeba se o jednorázové elektronické cigarety nijak starat, nebo s nimi opatrně zacházet, jsou oblíbené především kvůli intenzivním a originálním příchutím. Škála příchutí je opravdu rozmanitá, kromě běžných tabákových a klasických příchutí jako je ledové mango, tropické ovoce, cola či vodní meloun, můžete vyzkoušet i cukrovou vatu, červené hroznové víno, jahodovou zmrzlinu, banánový koktejl, žvýkačku, energetický nápoj nebo spoustu dalších skvělých příchutí a kombinací. Jednorázové elektronické cigarety obsahují stále více oblíbenou a žádanou nikotinovou sůl, díky níž dochází k rychlejší a kvalitnější vstřebatelnosti bez dráždivého pocitu v krku. Jednorázové elektronické cigarety mohou být v různých verzích s nikotinem – 20 mg, 10 mg ale i úplně bez nikotinu. 

Výhody jednorázových elektronických cigaret jsou tedy zřejmé: jednoduchost, pohodlnost, intenzivní chuť a vůně, na rozdíl od klasických cigaret, které způsobují nepříjemný zápach. V naší nabídce jednorázových cigaret naleznete kvalitní světové značky. Stačí si jen vybrat.

 

Tento článek napsal Mauricio Pavlík

V minulosti jsem vlastnil trafiky a eshop ecigarko.cz, který jsem úspěšně prodal. Ale nedalo mi to spát. Stále jsem se zajímal o svět vapingu, především však o jednorázové e-cigarety. Proto jsem vytvořil nový projekt. V mých článcích se vám budu snažit předat srozumitelné informace a podělím se s vámi o zajímavosti z oblasti e-cigaret.

Používáme ověření věku Adulto