Jak dlouho vydrží jednorázová cigareta?

Jak už název jednorázových elektronických cigaret napovídá, jedná se o elektronické cigarety na jedno použití. O tom, jak dlouho elektronické cigarety vydrží rozhoduje kapacita baterie a obsah liquidu. Výdrž jednorázových cigaret je udávána v počtu potáhnutí. A liší se podle značek i tipů jednorázových cigaret, obvykle se výdrž pohybuje mezi 200 až 700 potáhnutí.

jak-dlouho-vydrzi-jednorazova-cigareta

Jak je výdrž jednorázových e-cigaret?

U počtu potahů záleží na tom, jak dlouhé potahy člověk vytváří. Je rozdíl, zda potáhnutí trvá 1–2 nebo 3–4 sekundy. Je logické, že při delším potáhnutí kapalina rychleji ubývá a stejně tak se i baterie rychleji vybíjí. Proto pokud je u elektronické cigarety uvedena například výdrž 600 potažení, jedná se o potažení, které je napočítáno při 1–2sekundovém potahu. Při delším potáhnutí se samozřejmě jedná o nižší počet potáhnutí.

Výdrž dle nabízených značek

Dinner Lady

Jednorázové elektronické cigarety Dinner Lady obsahují baterii o kapacitě 350 mAh a vestavěnou cartridge o objemu 1,5 l, díky čemuž si jejich skvělé příchutě vychutnáte ve více než 400 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Dinner Lady.

Elf Bar

Jednorázové elektronické cigarety Elf Bar 600 obsahují baterii s kapacitou 550 mAh, díky které vydrží více než 600 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Elf Bar.

Frunk Bar

Jednorázové elektronické cigarety, jež nabízíme od značky Frunk Bar, obsahují baterii s kapacitou 400 mAh, díky které si vychutnáte více než 600 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Frunk Bar.

Geek Bar

Jednorázové elektronické cigarety značky Geek Bar mají baterii o kapacitě 500 mAh a obsahují 2 ml náplně, díky čemuž mohou nabídnout více než 575 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Geek Bar.

Joyetech VAAL Q Bar

Jednorázové elektronické cigarety Joyetech VAAL Q Bar mají baterii s kapacitou 400 mAh a obsahují 2 ml náplně, díky čemuž vydrží více než 500 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Joytech VAAL Q Bar.

Nasty Juice

Jednorázové elektronické cigarety, které prodáváme od Nasty Juice obsahují baterii s kapacitou 700 mAh, díky které vydrží více než 675 potáhnutí.

Navštívte naši nabídku jednorázových e-cigaret Nasty Juice.

 

Tento článek napsal Mauricio Pavlík

V minulosti jsem vlastnil trafiky a eshop ecigarko.cz, který jsem úspěšně prodal. Ale nedalo mi to spát. Stále jsem se zajímal o svět vapingu, především však o jednorázové e-cigarety. Proto jsem vytvořil nový projekt. V mých článcích se vám budu snažit předat srozumitelné informace a podělím se s vámi o zajímavosti z oblasti e-cigaret.

Používáme ověření věku Adulto