Kolik má jednorázová elektronická cigareta nikotinu?

Výhodou jednorázových elektronických cigaret beze sporu je, že si můžete zvolit množství nikotinu, které vám vyhovuje. Na českém trhu si momentálně můžete koupit jednorázové elektronické cigarety, které obsahují nikotin v rozmezí od 0 po 20 mg v 1 ml roztoku. Čím dál oblíbenější jsou právě liquidy bez nikotinu, na které přechází lidé, jež se chtějí zbavit závislosti.

kolik-ma-jednorazova-elektronicka-cigareta-nikotinu

 

Liquidy bez nikotinu

Liquidy bez nikotinu neobsahují žádný nikotin a jsou ideální pro nekuřáky, kteří si díky nim mohou užít bohatou škálu příchutí. Pokud se chcete zbavit závislosti na nikotinu a nechcete se ke svému zlozvyku už vrátit, je to pro vás ta správná volba. Liquidy bez nikotinu jsou v ústech velmi jemné a mají příjemnou intenzivní chuť.

Na našem e-shopu nabízíme bez nikotinu jednorázové elektronické cigarety značky Elf Bar. Vybírat můžete z 25 originálních příchutí. 

 

Liquidy s malým až středním obsahem nikotinu 

Liquidy s malým až středním obsahem nikotinu obsahují nikotin v rozmezí 6 až 12 mg v 1 ml roztoku. Takové rozmezí nikotinu se dá přirovnat k 60–80 % běžné cigarety. Tento obsah nikotinu je ideální pro člověka, který kouřil středně těžké cigarety.

Na našem e-shopu naleznete jednorázové elektronické cigarety značky Nasty Juice, u kterých můžete zvolit variantu 10 g nikotinu v 1 ml roztoku. 

 

Liquidy se silným obsahem nikotinu 

Liquidy se silným obsahem nikotinu mají 17 mg nikotinu v 1 ml roztoku, což přibližně odpovídá klasickým cigaretám. Pokud jste běžný kuřák, je to pro vás ideální volba a jako bonus nebude vaše zdraví ohroženo sedmi tisíci škodlivých chemikálií jako u běžných cigaret. 

Na našem e-shopu najdete jednorázové elektronické cigarety značky Joyetech VAAL Q Bar, které mají 17 mg nikotinu. 

 

Liquidy s velmi silným obsahem nikotinu

Liquidy s velmi silným obsahem nikotinu mají 20 mg nikotinu v 1 ml roztoku a na našem e-shopu nabízíme několik značek těchto elektronických jednorázových cigaret Elf Bar, Geek Bar, Frunk Bar, Dinner Lady, Nasty Juice.

 

Liquidy s ultra silným obsahem nikotinu

Jednorázové elektronické cigarety s ultra silným obsahem nikotinu mají 24 mg nikotinu v 1 ml roztoku, což odpovídá asi 120 % běžné cigarety. A jsou tedy pro opravdu silné kuřáky.

Na českém trhu se však jednorázové elektronické cigarety s tak silným obsahem nikotinu nedají koupit.

Vzhledem k tomu, že se nedá všeobecně určit, jakou sílu nikotinu zvolit, musíte jednotlivé síly nikotinu vyzkoušet a vybrat si tu, která vám nejvíce vyhovuje. Věříme však, že vám naše rozdělení pomohlo a vy si správně vyberete již při prvním nákupu.

 

Tento článek napsal Mauricio Pavlík

V minulosti jsem vlastnil trafiky a eshop ecigarko.cz, který jsem úspěšně prodal. Ale nedalo mi to spát. Stále jsem se zajímal o svět vapingu, především však o jednorázové e-cigarety. Proto jsem vytvořil nový projekt. V mých článcích se vám budu snažit předat srozumitelné informace a podělím se s vámi o zajímavosti z oblasti e-cigaret.

Používáme ověření věku Adulto