Recenze novinky Elf Bar Lost Mary

Jednorázové elektronické cigarety Lost Mary BM600 jsou novinkou značky ELF BAR. Tato značka přicházejí s novou kolekcí lahodných příchutí založených na ovocných a ledových směsích.

recenze-novinky-elf-bar-lost-mary-bm600

recenze-novinky-elf-bar-lost-mary-bm600-design-krabicky

Technické údaje Elf Bar Lost Mary

Jednorázové e-cigarety Elf Bar Lost Mary disponují baterií s kapacitou 550 mAh a 2ml nádrží na liquid, díky čemuž vydrží více než 600 potáhnutí. Nový a vylepšený design elektronických cigaret ELF BAR má ergonomicky zaoblené rohy a kompaktní velikost, která zajišťuje ještě větší pohodlí při vapování. Rozměr těchto e-cigaret je 66 mm x 16 mm, proto zařízení padne skvěle do dlaně.

recenze-novinky-elf-bar-lost-mary-bm600-velikost

 

 

Design Elf Bar Lost Mary

Ergonomický a stylový design už na první pohled velmi láká. Jednorázové elektronické cigarety Elf Bar Lost Mary jsou prezentovány ve dvoubarevných kontrastních zařízeních, které vypadají velmi stylově. Na výběr jsou zajímavé barevné kombinace – růžová se žlutou, červená se světle modrou či žlutá s tyrkysovou. V nabídce jsou ale také i méně kontrastní odstíny stejné barvy.

 

recenze-novinky-elf-bar-lost-mary-bm600-design

Chuť Elf Bar Lost Mary

Elf Bar Lost Mary e-cigarety jsou chuťově velmi výrazné a sladké, přičemž nabídka originálních příchutí je velmi široká a povedená. Vysoký odpor žhavící spirály uvnitř této jednorázové e-cigarety poskytuje dokonale utažený potah, který lze přirovnat ke klasickým cigaretám. Vyzkoušet můžete spoustu zajímavých příchutí – ledový ananas, šťavnatou broskev, jahodu s kiwi, ledovou jahodu, mango nebo třeba meloun. Díky použití těch nejkvalitnějších surovin je chuť velmi autentická a intenzivní.

recenze-novinky-elf-bar-lost-mary-bm600-design-2

Nikotinová sůl

Nikotin je v těchto jednorázových e-cigaretách ve formě nikotinové soli, která má mnoho výhod. Tou největší výhodou je menší dráždivost, oproti běžnému nikotinu tedy neškrábe v krku. Dalšími nespornými výhodami jsou delší výdrž baterie, nižší spotřeba liquidu, lepší podání chuti a srovnatelný účinek nikotinu jako u klasických cigaret. Díky intenzitě nikotinu 20 mg/ml se můžete těšit na dlouhotrvající vaping.

 

Díky velké výdrži baterie, řadě skvělých příchutí, ergonomickému, stylovému designu a jednoduchosti používání se Elf Bar Lost Mary určitě vyplatí vyzkoušet.

 

Tento článek napsal Mauricio Pavlík

V minulosti jsem vlastnil trafiky a eshop ecigarko.cz, který jsem úspěšně prodal. Ale nedalo mi to spát. Stále jsem se zajímal o svět vapingu, především však o jednorázové e-cigarety. Proto jsem vytvořil nový projekt. V mých článcích se vám budu snažit předat srozumitelné informace a podělím se s vámi o zajímavosti z oblasti e-cigaret.

Používáme ověření věku Adulto