Recenze novinky jednorázové cigarety Just Juice

Jednorázové elektronické cigarety Just Juice jsou novinkou stejnojmenné značky Just Juice, za níž stojí velmi oblíbený britský výrobce, který od roku 2018 hledá zdravější způsoby vapingu. Výrobce využívá inovací pomocí chytrého systému zahřívání a zaměřuje se na čistou chuť jednorázových elektronických cigaret.

recenze-just-juice-jednorazove-e-cigarety

Technické údaje Just Juice

Jednorázové elektronické cigarety Just Juice disponují baterií s kapacitou 500 mAh a 2ml nádrží na liquid, díky čemuž vydrží více než 600 potáhnutí. Jednorázová elektronická cigareta Just Juice nemá tlačítko ani displej, není ji potřeba nijak nastavovat ani připravovat.

 

Design Just Juice

Vkusný a jednoduchý design elektronických cigaret Just Juice má ergonomicky zaoblené rohy a kompaktní velikost, která zajišťuje ještě větší pohodlí při vapování. Rozměr těchto e-cigaret je 80 mm ´ 20 mm, proto zařízení padne skvěle do dlaně. Tyto jednorázové elektronické cigarety jsou prezentovány v barevných zařízeních, které vypadají velmi stylově.

jednorazove-cigarety-just-juice

Chuť Just Juice

Just Juice je dokonalou odpovědí na vaše potřeby, které hravě uspokojí. Stačí si potáhnout z náustku a vychutnat si prvotřídní náplň s výraznou příchutí. Vysoký odpor žhavící spirálky uvnitř e-cigarety poskytuje krásně utažený potah podobným klasickým tabákovým cigaretám.

 

Jednorázové elektronické cigarety značky Just Juice byly navrženy tak, aby vydržely déle než průměrné e-liquidy a byly méně alergenní a šetrnější k hrdlu, jsou proto naprosto ideální pro kuřáky, kteří přecházejí z klasických cigaret na ty elektronické.

just-juice-jednorazove-cigarety

Nikotinová sůl

Nikotin je v jednorázových e-cigaretách značky Just Juice ve formě nikotinové soli, která má mnoho výhod. Tou největší výhodou je menší dráždivost, oproti běžnému nikotinu tedy neškrábe v krku. Dalšími nespornými výhodami jsou delší výdrž baterie, nižší spotřeba liquidu, lepší podání chuti a srovnatelný účinek nikotinu jako u klasických cigaret. Díky intenzitě nikotinu 20 mg/ml se můžete těšit na dlouhotrvající vaping.

 

Tak na co ještě čekáte? Prohlédněte si naši nabídku originálních příchutí jednorázových e-cigaret značky Just Juice

 

Tento článek napsal Mauricio Pavlík

V minulosti jsem vlastnil trafiky a eshop ecigarko.cz, který jsem úspěšně prodal. Ale nedalo mi to spát. Stále jsem se zajímal o svět vapingu, především však o jednorázové e-cigarety. Proto jsem vytvořil nový projekt. V mých článcích se vám budu snažit předat srozumitelné informace a podělím se s vámi o zajímavosti z oblasti e-cigaret.

Používáme ověření věku Adulto